Skönhetstips! Både för män och kvinnor!

1 - TVÄTTA ANSIKTET OCH ANVÄND ANSIKTSKRÄM
Använd en bra kräm varje kväll efter tandborstning så får du in en rutin. Aldrig fel med ansiktsmasker och peelings några gånger i veckan för att få bort all orenhud. Resultatet = baby len och vacket hud!

 

2 - HA FRÄSCHA FÖTTER

Hårda, läskiga fötter är inte trevligt. Boka fotbehandling eller köp fil och fotvårdssalva. Tvätta också fötterna noga med tvål och 'stentvål' under dusch. Torka sedan av dem noga med så dem blir torra, på så sett minskar du chanserna för fotsvamp med!

 

3 - SKYDDA DIG FRÅN SOLEN

Lagom solbränd är snyggt men att komma tillbaka som en illröd/vit koala efter solsemestern eller vinterns skidåkning är inte så charmigt. Att ta en liten lätt solkräm brukar göra susen!

 

4 - ÄT NÄRINGSRIK MAT FLERA GÅNGER I VECKAN

Inkludera mycket färg och grönsaker, proteiner och långsamma kolhydrater i kosten. För energin, hälsan, huden, sömnen, prestationen och potensen. Humöret blir så pass mycket bättre oxå!

 

5 - MUNHYGIEN ÄR VIKTIGT

Lustiga lukter och spruckna läppar gillas inte. En bra salva är idomin. Tipset från mig är då att ha salvan på läpparna när du är hemma, så att inte världen omkring dig kan se dina vita idomin läppar!!

 

6 - RAKA DIG SNYGGT

Raka sig är oehört viktigt både för killar och tjejer! Ingen vill ju lixom gå down stairs till en djungel om ni förstår hur jag menar.. ;) Skägg kan vara fint, om du rakar dig på rätt sätt och har rätt längd.

 

7 - FIXA NAGLARNA

Killar ska ha korta naglar. Ska inte vara långa och han ska inte kunna rivas med dem. Tjejer däremot kan både ha långa fina välformade naglar, eller korta. Men personligen tycker jag det är snyggast med långa 'fransk manikyr' naglar!

 

8 - KLETA INTE NER HÅRET

Killars vanligaste hårmiss är för mycket kletiga produkter. Man vill ju lixom kunna ta i killens hur utan att bli aldeles för kaddig!!! Tjejer's miss.. FÖR MYCKET HÅRSPRAY! håret ska lixom inte vara stelt!!  Och ett tips på det är att man ska inte spruta hårspryet nära ditt hår, det ska göras på långt avstånd!

 

9 - GROOMA LAGOM MYCKET

You are a man after all! Stay manly!

 

10 - JUST BE YOURSELF


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0