God middag!

Såhär ser min diet för veckan ut, barnmat!
Får inte käka normal mat på en vecka pga peircingen.
Idag serveras det spaghetti och köttfärssås ;)


Livet leker,

img_8023 (MMS)

Livet leker,


Tungpeircing! :)

Halloj! Piercade tungan igår, as najs!
Idag är den faktiskt inte så svullen som jag trodde den skulle vara, men den är rätt öm.
Ska ner och käka lite yoghurt och massvis med glas så att all svullnad går ner :)
Men riktigt najs är den ;)


SMS-inlägg

img_0227 (MMS)


Midsommar mys

Midsommaren detta året spenderade jag hos min moster, riktigt trevligt vart det, massa grillmat, jordgubbar, lekar och bad :)


SMS-inlägg

img_2652 (MMS)


SMS-inlägg

img_8883 (MMS)


SMS-inlägg

img_6330 (MMS)


Nu flyger vi iväg mot skolan. Är ju skolav...

img_7798 (MMS)

Nu flyger vi iväg mot skolan. Är ju skolavslutning, och jag måste ju bara se min klass gå ut för sista gången :D


Nu jäklar blir det fetemat! Älskar fina m...

Nu jäklar blir det fetemat! Älskar fina middagar såhär mitt i natten ;)


Nu börjar vi om och gör det lite extra bra...

img_6407 (MMS)

Nu börjar vi om och gör det lite extra bra!  Statar nytt liv, ett bra och sunt liv.!!. Är så trött på all skit! Nu jävlar ska jag visa dom att jag kan börja om och faktiskt göra det extra bra!  Jag kan sköta mig och leva ett både nyktert och lagligt bra liv! Nu jävlar börjar vi! :) Från och med idag så börjar Kelly sitt nya liv! Ett mycket bättre och gladare liv.  Ett super fint och bra liv helt enkelt! :)  Och jag menar allvar denna gången faktiskt.  Har redan skrivit ner massa positiva saker jag är bra på och som skulle kunna hjälpa mig hitta min dröm utbildning och dröm jobb.  Skrev ner krav som jag måste uppfylla för att komma in på en linje för att kunna bli något, ska bara grunna lite till på vad jag vill bli, men har ju nästan hela sommaren på mig för att hitta det jag vill bli, men det krävs rätt jäkla mycket jobb, men jag ska ta mig fan kämpa, för jag har insett att jag kan inte få det bättre än vad jag har hemma hos mamma, och jag ska vara glad och tacksam för det jag har och får!  Jag kanske inte är svin rik, jag kanske inte ha världens finaste och senaste klädesplagg, jag kanske inte har världens dyraste dator, men jag har kärlek! ❤ Både världens finaste och bästaste familj, vänner och världens bästa pojkvän! Jag har det viktigaste man kan ha. En underbar familj som alltid ställer upp för mig och som älskar mig, no matter what!  Jag har gjort mycket fel i mitt liv, många misstag, jag har förstört och sårat många. Men ändå finns min familj bakom mig för att hjälpa mig! Jag älskar er. ❤ Mina tårar forsar ner just nu, men inte av sorg. Jag gråter av lycka för en gångs skull, för jag har äntligen funnit meningen med livet!  En anledningen för att fortsätta kämpa och bli något bra!  Jag vill inte leva på mamma hela livet, jag vill ha ett jobb, en utbildning och ett fint och stabilt liv. Jag vill skaffa barn och katt, i framtiden med någon jag älskar, jag vill skaffa ett stort akvarium med massa olika fina fiskar, jag vet vad jag vill..!!!. Jag vill stanna hemma hos mamma och visa världen vad jag har att ge!  En ny chans!  Jag klarar av detta, det vet jag, för äntligen  VILL JAG!  Jag VILL!  Jag SKA!  Och jag KAN!!!


OmFg! Så skönt att få sova i sin egna säng...

img_0383 (MMS)

OmFg! Så skönt att få sova i sin egna säng igen!  Nu statar vi ett nytt liv! Maddafakkaaaaa yeah!


Hemma igen och överlycklig!

Hemma igen och överlycklig!


Jävlar i att.

Snacka om Vilken jävla otur vi hade i söndags!
Två kompisar skulle köra hem mig, ca 12 mil. Och vad tror ni händer? SJÄLVKLART går Bakaxlen på bilen.

(vet inte riktigt vad den gör, förutom att man inte kan köra utan den för då kan bakdäcken låsa sig och då kör man av vägen och dör in princip.)

Jaja, iaf, vi vet inte vart vi är, för vi körde på någon jäkla grusväg, mitt i ingen stans typ, haha. Så vi ställde lixom bilden och tänkte på vad vi skulle göra, så försökte vi komma på någon som vill köra 12 mil, runt 8 och boxera hem oss, 12 mil, som hade tagit typ hela natten. Men alla skulle ju jobba, och sa att dom kunde köra på måndag ist.
Så vi skulle egentligen sova i bilen, men jag ville ut och gå lite, eftersom allt var katastrof!
Så gick vi, och tror ni inte vi hittar ett vandrarhem?! Snacka om tur! Låg bara 15 min ungefär ifrån vart vi stod!
Så vi bestämde oss för att sova där, istället för bilen, för där har dom lixom dusch och säng och allt, och eftersom jag hade packat massa rena kläder som jag skulle ta hit som jag hade hämtat hos pappa, så hade jag ombyte. Snacka om tur i oturen!
Så vi checkade in där, och först vart jag väldigt skeptiskt emot det, för jag fick typ för mig att det skulle vara jätte äckligt och sånt, och att det typ låg massa sängar i ett stort rum, med massa äckliga pundare och alkoholister, men självklart överdrev jag.
Stället var ju super fint! Det var typ som ett hus med massa lägenheter i, förutom att det inte fanns ett kök i "rummet" det fanns bara ett gemensamt till alla rum. Och toaletterna och duscharna låg precis mitt över vårt rum.
Allting var typ nyrenoverat och fräscht, och mysigt.
Och vi fick ett rum precis vid en stor altan, vilket var bra eftersom jag och mina kompisar är rökare.
Sen fick vi frukost på morgonen.
Allt var super naaajs, trotts att vi har haft sån otur.
Tur i oturen eller vad är det man brukar säga? :)
Men sen det största problemet var nog vad man skulle säga till mamma. Hon hade blivit super rädd och total flippat. Så jag sa ingenting till henne, men jag sa till dom i familjen där jag bor (familjehem). Men tydligen hjälpte inte det eftersom typ alla jag kände trodde att jag var död eller något -.-
Jaja, får väl leva med sånt.
Tycker bara det är jobbigt när folk hela tiden tror att jag inte kan ta hand om mig själv, och när jag inprincip får LVU för allting.
För egentligen hur kunde jag hjälpa eller veta detta? Är detta mitt fel? Är det någons fel ens, nej!
Men det är ändå jag som säkert kommer få skit från soc och alla som om det vore mitt fel, eller så kommer dom inte tro på mig.
Men tog lite bilder på både bil och vandrarhemmet som bevis.
Sedan gjorde jag bara det JAG trodde var bäst. Och det står jag för. THATS it!
Sen är jag sån som vill klara av allting på egenhand, jag lixom hatar att fråga folk om hjälp och sånt, för har jag typ ställt mig i en situation så vill jag ta mig ur den själv oxå.
Förstår ni på ett ungefär hur jag menar?
Men jag blir så arg när folk tror att jag är någon jävla barnunge som inte kan någonting.
Jag kan klara mig själv, förstå det!


Skola imon? Funderar på det!

Skola imon? Funderar på det!


I sent you a message on Skout http://skout...

I sent you a message on Skout http://skout.com/s/2c41523/?adref=inv2


HAHAHAHA

img_8915 (MMS)

HAHAHAHA


Sikket sött linne! YÄÄY!

img_9623 (MMS)

Sikket sött linne! YÄÄY!


RSS 2.0