Sitter i Simons säng med Nöle, alle och Mi...

img_9285 (MMS)

Sitter i Simons säng med Nöle, alle och Mimmi.. Det har varit lan här så dom håller på med sina datorer. -.- data nördar! Haha.


Mimmi är bäst

Mimmi är bäst


Ligger i badet, ska snart stiga upp och bö...

img_3512 (MMS)

Ligger i badet, ska snart stiga upp och börja fixa mig till skolan! Idag är det fredag va?;) Awesome!! Idag kommer Mimmi med, vid 15.27 eller något sånt. Saknar henne skitmycket! Idag fyller min lillebror 8 år, stor kille! Men är super glad över att mina syskon börja bli stora för då blir dem mindre och mindre jobbiga vilket är typ som att vara i himelen!^^. ikväll ska jag och några polare dra till emil:) ska bli chill.. På bilden är det lilla Simon, :)


Sitter ute i modulen med alle, vi "Jobbar"...

img_1473 (MMS)

Sitter ute i modulen med alle, vi "Jobbar" matte... Haha. Jag sitter med mobilen och han målar haah..


Har no. Snart ska man till thalia och seda...

Har no. Snart ska man till thalia och sedan efter det blir de att gå tbx till skolan och kolla på en till konsert, en danskonsert.. Skit chill.. Slipper jobba :D whiihuuuu


Har svenska och det finns inget värre ! Vå...

img_2648 (MMS)

Har svenska och det finns inget värre ! Vår svenska lärare är så otroligt tråkig att lyssna på så att man skiter i att lyssna på henne !! Man ser dock inte vad som står på tavlan .. Men det är inte ens värt att se för hon är så otroligt tråkig att lyssna på!


Har no nu.. Håller på å Lyssna när kurt (v...

img_7318 (MMS)

Har no nu.. Håller på å Lyssna när kurt (vår lärare) och det är skit segt.. Längtar till 3 för då slutar jag och då ska jag hem o sova :)  Den störiga hostan jag fick när jag var sjuk är fortfarande inte borta:( skit jobbigt.. Fast den har blivit betydligt bättre!


Ligger i badet. Fyfan vad mysigt det är:) ...

img_3470 (MMS)

Ligger i badet. Fyfan vad mysigt det är:)  Ska snart gå upp och fixa iordning mig! Sen blir det ju att dra till skolan...:( usch , vill ha lov!


Ligger i sängen och ska sova.. I tidigare ...

img_0647 (MMS)

Ligger i sängen och ska sova.. I tidigare inlägg så har jag ju inte varit så speciellt glad.. Men allt är bättre nu! Vi har löst alltihopa och jag är jävligt glad för det för jag kan inte leva utan Simon och Simon kan inte leva utan mig...  Innan idag på stationen så sminkade vi lilla Nöle:) haha. Vacker blev han!


Ska snart gå till alle. Sedan ska vi gå ti...

img_0768 (MMS)

Ska snart gå till alle. Sedan ska vi gå till skolan tillsammans. Jag ska bara sminka mig först. På bilden är det jag och Mimmi som är trötta efter 2 timmars dansande .. Vissa tycker vi ser fulla ut på bilden men jag kan garantera att vi var nyktra..


Simons täcke..

img_0963 (MMS)

Simons täcke..


Ligger i soffan och kollar på scrubs. Jag ...

img_1202 (MMS)

Ligger i soffan och kollar på scrubs. Jag tänker inte vara en sådan bloggare som skriver om sina problem och säger hur mycket dom mår dåligt osv.. Men jag kan tala om att jag har nog aldrig mått sönder. Känns som om mitt hjärta är i molikyler! Jag fattar inte hur man kan göra så mot en människa.


Mitt liv är sabbat..

Mitt liv är sabbat..


Ligger i Växjö och ska sova. Har kollat på...

img_4490 (MMS)

Ligger i Växjö och ska sova. Har kollat på två filmer:) skräck.... Hihi min favorit! Bara för att detta är det sista inlägget jag kommer att göra idag så kommer det en liten fin bild haha.. Not.


Har slutat bita på naglarna så dom har bli...

img_8972 (MMS)

Har slutat bita på naglarna så dom har blivit långa..typ.. Haha. :) men nu ska jag tvätta ur mitt shampoo så att jag kan gå upp ur badet och fixa iordning mig oså, så att jag sedan kan gå till Simon innan jag åker till Växjö!


Ligger i badet med ansiktsmask:) jätteskön...

Ligger i badet med ansiktsmask:) jätteskönt! Om en stund så ska jag gå hem till lilla Simon :)


Ligger i sängen, vaknade nyss.. Ska gå och...

Ligger i sängen, vaknade nyss.. Ska gå och äta lite sedan ska jag hoppa in i en dusch sedan bär det av till Växjö, kommer hem på söndag igen :p Ska till mina kusiner och sova där.. Det blir nice :) Har inte träffat dom på typ sjukt länge :)


Kom nyss hem från Simon. Vi kollade på fil...

Kom nyss hem från Simon. Vi kollade på film och myste.. Nu ska jag sova för kommer vakna tidigt imorgon:( Godnatt!


Godmorgon. Ligger i sängen och Chillar lit...

img_1069 (MMS)

Godmorgon. Ligger i sängen och Chillar lite haha. Ska snart gå och duscha sedan fixa iordning mig och sedan sticker jag till skolan. Skolan är väl inget jag ser fram emot men det ska bli nice med helg!  Jag är hungrig. Haha, ska nog gå och äta något, men först ska jag duscha! På bilden är det lilla söta Cloe som sover så fint haha. !


Tjena & Godnatt!  Har nyss kommit hem från...

img_1155 (MMS)

Tjena & Godnatt!  Har nyss kommit hem från Simon så nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna osv.. Sedan blir de sängen så att jag orkar gå upp till skolan Imon! :) Imon är det ju helg och allt!  Cheers!


Whiiiihooooo! Börjar bli frisk igen! :D ha...

Whiiiihooooo! Börjar bli frisk igen! :D har bara sån skit störig hosta -.- men den försvinner snart hoppas jag:)


Shobre!! Har nyss vaknat.  Jag förstår int...

img_4114 (MMS)

Shobre!! Har nyss vaknat.  Jag förstår inte varför jag ska vakna så tidigt när jag inte ska någonstans?:o allvarligt talat.. Blir så arg på mig själv över att jag inte kan sova länge längre när jag har tillgång till det. Buuuhuuu! Men ska gå upp nu och käka sedan ska jag gå ut med Cloe,


Nu ska jag hoppa in i en snabb dusch, känn...

Nu ska jag hoppa in i en snabb dusch, känner mig skit varm.. Sedan ska jag springa upp med ett pack cigg åt min fyllesjuka morbror :) Känner mig mycket bättre nu .. Är glad för det. Tror det är för att jag har vilat på pass mycket som jag har gjort.. Awesome!


Jahaja, ligger och kolla på tv, finns ju i...

img_0663 (MMS)

Jahaja, ligger och kolla på tv, finns ju inget å göra:( fast de finns inget roligt på tvn heller-.-  Reklam...


Gullis!

img_1133 (MMS)

Gullis!


Förlåt för att jag inte skrivit något idag...

img_8496 (MMS)

Förlåt för att jag inte skrivit något idag men har inte haft tanke på det.. Ligger under täcket och håller på att hosta sönder mig. Fruktansvärt. Cloe är bara för söt alltså!:) haha pose ;)


Här är en bild på sjuklingen Haha. Ser för...

img_2956 (MMS)

Här är en bild på sjuklingen Haha. Ser förjävlig ut, men jag har de bra, har inte ont längre tack vare den medicinen! :)


Har fått världens skönaste medicin, är hel...

Har fått världens skönaste medicin, är helt avslappnad och typ hög.. Haha. Och nej de är inte knark! Medicinen är utskriven av en läkare så det är helt lugnt.


Är i skolan och har planering, snart är de...

Är i skolan och har planering, snart är det noll byte till matte! :(


Kom nyss hem från stationen.. Var där med ...

img_2065 (MMS)

Kom nyss hem från stationen.. Var där med simon, alle, Nöle och joel. Där träffade vi ett fyllo haha. Han var 24 år gammal och jätte full, men schysst var han.  Här kommer en bild på mig just nu :)


Nu har jag varit hos mormor och hämtat cig...

Nu har jag varit hos mormor och hämtat cigg åt min lata morbror som är bakis idag haha och lämnat dom med, så nu ska jag och simon kolla på en film eller något;?


Sitter på stationen med Mimmi och Nöle, oc...

img_0540 (MMS)

Sitter på stationen med Mimmi och Nöle, och väntar på att mimmis tåg ska komma, sedan ska jag hem till Simon :)


Ligger i sängen och ska alldeles strax sov...

img_4354 (MMS)

Ligger i sängen och ska alldeles strax sova, så jag tycker vi avslutar kvällen med en vacker bild på en vacker flicka! Me.


Sitter i mimmis säng, råkade somna här hah...

img_1318 (MMS)

Sitter i mimmis säng, råkade somna här haha:) men nu är jag rätt pigg!


Hejsan, sitter hemma hos Mimmi och väntar ...

img_7352 (MMS)

Hejsan, sitter hemma hos Mimmi och väntar på att hon ska fixa klart sig så att vi kan dra ut! :) hon plattar håret just nu..


Bara för att detta är det sista inlägget i...

img_5809 (MMS)

Bara för att detta är det sista inlägget ikväll så kommer det en liten fin bild på MIG! :)


Ligger i sängen och ska sova snart för att...

Ligger i sängen och ska sova snart för att jag ska orka upp imorgon för ska iväg på lite ärenden, måste gå upp redan vid 8 :( skit tidigt ju :(


Bitch'  I'm so much better than you.

img_0957 (MMS)

Bitch'  I'm so much better than you.


Dagens outfit!:)

img_0930 (MMS)

Dagens outfit!:)


Bara för att det var så längesen jag la up...

img_0694 (MMS)

Bara för att det var så längesen jag la upp en bild på mig så kommer det en här på mig och lilla Cloe:D gulliga vi är!


Ligger i sängen och som jag skrivit innan ...

img_8928 (MMS)

Ligger i sängen och som jag skrivit innan läser jag min gamla dagbok, fortfarande lika kul haha!:) som ni ser på bilden så har jag EN sida kvar i den, sedan är den slut! Kanske skulle skriva något i den som typ avslut eller något haha.


Så cp du är.

Så cp du är.


Jag har engelska och det är skit fattigt

img_6067 (MMS)

Jag har engelska och det är skit fattigt


Jag vet inte om denna video kommer fram, m...

Jag vet inte om denna video kommer fram, men om den gör det så vill jag bara tala om att såhär ser våra NO lektioner ut. Haha!:)


Sitter i sängen och kollar igenom min gaml...

img_3019 (MMS)

Sitter i sängen och kollar igenom min gamla dagbok, haha Fyfan vad kul det är!:) att komma ihåg både bra och dåliga saker, det är också kul att se hur jag tänkte just då jag skrev i den haha. Dessutom är min dagbok jätte söt! Haha det kanske märks att det är rätt längesen jag fick den.. Tror jag var runt 6 år när jag fick den :)


Jag har svengelska och det är skit tråkigt...

img_6101 (MMS)

Jag har svengelska och det är skit tråkigt :( vi håller på med att skriva om England:)


RSS 2.0